Aktiviteter

Jeg arrangerer sirkler, en-dags kurs, helgkurs og demonstrasjoner av mediumskap. Jeg reiser også rundt og holder kurs etter ønske. Er du interessert i at jeg skal holde kurs der du er kan du kontakte meg på mob. eller epost.

School of Spirit

Dette er for de som ønsker å fordype seg som medium og klarsynt. Kurset har 3 moduler (nybegynner, intermediær og avansert) som hver går 6 hele dager pr semester - enten på lørdag eller søndag. Disse gir kursbevis for hver modul. SCHOOL OF SPIRIT har tatt en pause under Covid-19 men kommer tilbake når verden er litt mer i balanse!

PRIS: kr 6.000,-

Åndelige kvelder

Jeg arrangerer åndelige kvelder som for tiden foregår på zoom. Disse kveldene holdes 1-2 mandager i måneden. Disse er åpen for alle. For mer informasjon kan du kontakte meg på mob: 920 90 845 eller mail: [email protected] - eller følg med på Facebook. PRIS: kr 100,- 

Utviklings sirkel

Ønsker du å undersøke og utvikle nye sider ved deg selv? Jeg driver en sirkel der du kan utforske en rekke temaer som: Meditasjon, Healing, Intuisjon, Klarsynthet og Mediumskap. Deltagelsen er åpen både for de uten forkunnskap og de som har noe erfaring fra før. Jeg har sirkler i 2021 og kveldene holdes annenhver onsdag foreløpig på zoom men vil også være på mine nye lokaler når Covid-19 tillater det i Oslo fra kl 18.30 - 21.00. Påmelding til høst semester starter snart!

PRIS: 10 kvelder - kr 1600,- (eller 1500,- v/ påmelding minst 14 dager før) 

Gjeste- lærere

Jeg har tradisjon for å invitere gjeste-lærere fra England et par ganger i året. Jeg håper å kunne tilby bl. a. Simone Key og Moira Hawkins når verden åpner opp igjen. 

Oslo Spiritualist Society

OSS vil holde til i The Spiritualist sine lokaler til høsten. Følg med for de mange aktiviteter som kommer i tilknytning til OSS! 

0